További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
 

EINHELL GC-BC 52 I AS benzinmotoros fűkasza

1.5 kW, 51.7 cm³, 25.5 / 42 cm
Einhell Classic termék
Egységár (darab):
Bruttó: 89.990 Ft
Nettó: 70.858 Ft
Cikkszám:
3436540
Márka:
EINHELL
Kosárba tesz

Leírás

  • A GC-BC 52 I AS fűkasza egy erős, nagyteljesítményű készülék, amellyel még a nehezen hozzáférhető, makacs, sűrűn benőtt füves területeket is fáradtság nélkül lenyírhatja.
  • A szükséges energiát az erős, kétütemű motor biztosítja, amely a dupla csapágyazású főtengelynek és a rezgéscsillapító funkciónak köszönhetően különösen halkan működik.
  • A digitális gyújtás gyors és dinamikus gázadást, illetve egyenletes működést biztosít.
  • A fűkasza üzemeltetéséhez szükséges gombokat úgy tervezték, hogy könnyen elérhesse őket az univerzálisan beállítható, kétkezes alumínium szarv végén lévő markolaton: így mindig kényelmesen és pontosan irányíthatja a készüléket.
  • A hatékony munkavégzés érdekében a GC-BC 52 I AS készülékhez mellékelünk egy háromágú kést, valamint egy damiltovábbító tipp-automatikával ellátott dupla damilfejet.
  • A GC-BC 52 I AS erős, alumíniumból készült nyele a legkeményebb helyzetekben is megállja a helyét.
  • A könnyen elérhető primerből és automata szivatóból álló Quick-Start (gyorsindítás) rendszer segítségével gyorsan és egyszerűen beindíthatja a fűkaszát.
  • A maximális biztonságról a centrifugális tengelykapcsoló gondoskodik, ami üresjáratban szétkapcsolja a vágószerszámot.
  • A mellékelt heveder kényelmes munkavégzést biztosít.
  • A gyorsan szétszerelhető nyélnek köszönhetően a fűkaszát egyszerűen szállíthatja és helytakarékosan tárolhatja.
Az Einhell GC-BC 52 I AS fűkasza egy erős, nagyteljesítményű készülék, amellyel még a nehezen hozzáférhető, makacs, sűrűn benőtt füves területeket is fáradtság nélkül lenyírhatja. A szükséges energiát az erős, kétütemű motor biztosítja, amely a dupla csapágyazású főtengelynek és a rezgéscsillapító funkciónak köszönhetően különösen halkan működik. A digitális gyújtás gyors és dinamikus gázadást, illetve egyenletes működést biztosít. A fűkasza üzemeltetéséhez szükséges gombokat úgy tervezték, hogy könnyen elérhesse őket az univerzálisan beállítható, kétkezes alumínium szarv végén lévő markolaton: így mindig kényelmesen és pontosan irányíthatja a készüléket. A hatékony munkavégzés érdekében a GC-BC 52 I AS készülékhez mellékelünk egy háromágú kést, valamint egy damiltovábbító tipp-automatikával ellátott dupla damilfejet. A GC-BC 52 I AS erős, alumíniumból készült nyele a legkeményebb helyzetekben is megállja a helyét. A könnyen elérhető primerből és automata szivatóból álló Quick-Start (gyorsindítás) rendszer segítségével gyorsan és egyszerűen beindíthatja a fűkaszát. A maximális biztonságról a centrifugális tengelykapcsoló gondoskodik, ami üresjáratban szétkapcsolja a vágószerszámot. A mellékelt heveder kényelmes munkavégzést biztosít. A gyorsan szétszerelhető nyélnek köszönhetően a fűkaszát egyszerűen szállíthatja és helytakarékosan tárolhatja.
 
Műszaki adatok
- Hengerűrtartalom: 51.7 cm3
- Teljesítmény: 1.5 kW
- Üzemanyagtartály űrtartalma: 0.9 l
- Damilfej fordulatszáma: 7000 /perc
- Vágásszélesség dupla damillal: 420 mm
- Damil átmérője: 2.4 mm
- Damil hossza: 420 cm
- Kés fordulatszáma: 7200 /perc
- Kés vágásszélessége: 25,5 cm
- Méret (ho x szé x ma): 1000 x 310 x 310 mm
- Nettó / bruttó súly: 8.5 / 10.9 kg
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
HiKoki termékek
Felhasználó

Regisztráció

Makita termékek
Kézvédelem
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Milwaukee termékek
Valuta
Stihl termékek
www.epitesi-enaplo.hu
Einhell termékek
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
simonkisgep.hu
Termékajánló