További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
 

Stihl KMA 120 R akkumulátoros kombimotor (akku és töltő nélkül)

36 V, 3.5 kg
Egységár (darab):
Bruttó: 146.990 Ft
Nettó: 115.740 Ft
Cikkszám:
FA080116820
Márka:
Stihl
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl akkus kombimotorokStihl kombirendszer

Leírás

Nagy teljesítményű akkumulátoros kombimotor fordulatszám-szabályozással
  • A STIHL KMA 120 R akkumulátoros kombimotor a STIHL kombiszerszámok széles kínálatának köszönhetően sokféle professzionális és magáncélú kert- és tájápolási feladat elvégzésére alkalmas.
  • A kombiszerszámok a gyorscsatlakozó segítségével egyszerűen cserélhetők (a kombiszerszámok nem tartoznak a szállítási terjedelembe).
  • A STIHL KMA 120 R modellt a nagy teljesítmény és hatékonyság jellemzik.
  • A szerszám nélkül beállítható körfogantyú a szűk helyeken történő munkavégzést segíti.
  • Egyszerűen fel- és leszerelhető lépéshatároló.
  • Az erős EC motor csendes működésének köszönhetően a gép zajérzékeny területeken történő munkavégzéshez is ideális, hallásvédelem viselése nem szükséges.
  • A 2 fokozatban állítható fordulatszám közvetlenül a fogantyún állítható. Az alacsonyabb fordulatszám ECO üzemmód (1. szint) a könnyebb munkákhoz jelenti az ideális választást. Ez csökkenti az energiafogyasztást és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Nehezebb feladatokhoz a magasabb fokozatra (2. szint) lehet szükség. Az adott feladattól függően a sebesség fokozatmentesen is beállítható.
  • A kényelmes munkavégzést a STIHL KMA 120 R kis tömege is segíti. Hosszabb munkáknál a külön rendelhető tartozékként kapható kettős vállheveder a gépen található forgatható akasztóba illeszthető. A külön rendelhető tartozékként kapható tartóláb használata esetén a kombimotor nem érintkezik a talajjal.
  • A STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.
  • Akkumulátor, töltő és kombiszerszámok nélküli változat!
 
Műszaki információk:
Névleges feszültség: 36 V
Tömeg: 3,5 kg
Hangnyomásszint: 90 dB(A)
Zajteljesítményszint: 102 dB(A)
Rezgésgyorsulás bal/jobb: 5 / 3,1 m/s2
Üzemidő AP 200 akkumulátorral: maximum 25 perc
Üzemidő AP 300 S akkumulátorral: maximum 40 perc
Akkumulátor rendszer: AP rendszer
 
 
Felszerelés és funkciók:
  • Motorházban elhelyezett akkutartó: közvetlen áramellátás a gépen. Az AP akku közvetlenül a motorházban elhelyezett akkutartóba helyezhető, amely megkönnyíti a munkavégzést.
  • EC motor: hosszú élettartamú és hatékony. Kompakt kialakításának, kis súlyának és magas hatásfokának köszönhetően az EC motor lehetővé teszi az energiatakarékos munkavégzést.
  • Egy kézzel irányítható többfunkciós fogantyú fordulatszám-szabályozással: egyszerű kezelhetőség. A gép fordulatszáma gyorsan és kényelmesen az adott feladathoz igazítható. Alacsony fordulatszámon csökken az energiafogyasztás, és így hosszabb az üzemidő. A fordulatszám-szabályozással rendelkező, egy kézzel irányítható többfunkciós fogantyúval a kívánt beállítások akár munkavégzés közben is módosíthatók.
  • Körfogantyú lépéshatárolóval: szűk helyeken történő biztonságos munkavégzéshez. A körfogantyúval a gép még szűk helyeken is könnyedén használható. A lépéshatároló biztonságos munkavégzést tesz lehetővé: Megakadályozza, hogy munkavégzés közben a felhasználó lábfeje és lábszára túl közel kerüljenek a pengékhez vagy a vágóeszközhöz.
  • Gyorscsatlakozó: kombiszerszámok gyors cseréje. A gyorscsatlakozó lehetővé teszi a kombiszerszámok gyors és szerszám nélküli fel- és leszerelhetőségét.
  • Osztható szár: a kényelmes szállítás és helytakarékos tárolás érdekében. A könnyebb szállítás és tárolás érdekében a gép szára szerszám használata nélkül szétszerelhető.
  • Teljesítményszintek: az adott feladathoz illő teljesítmény. A felhasználó az adott feladathoz igazodva a munkavégzés során két teljesítményszint közül választhat: Eco / Max. Ez azt jelenti, hogy az energiatakarékos üzemmódját, vagy szükséges esetén akár a gép teljes teljesítményét is használhatjuk.
A kép csak illusztráció!

Kapcsolódó termékek

Kosár
A kosár üres
HiKoki termékek
Felhasználó

Regisztráció

Makita termékek
Kézvédelem
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.25 Ft
Valuta
Stihl termékek
www.epitesi-enaplo.hu
Einhell termékek
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
simonkisgep.hu
Termékajánló