További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
 

Stihl MS 251 benzines motorfűrész (láncfűrész)

45.6 cm3, 2.2 kW/3 LE, 40 cm, 4.8 kg
Egységár (darab):
Bruttó: 194.990 Ft
Nettó: 153.535 Ft
Cikkszám:
11432000550
Márka:
Stihl
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl benzines motorfűrészek kertápoláshoz

Leírás

  • Kiválóan alkalmas tűzifa daraboláshoz.
  • Oldalsó láncfeszítés, erőteljes és hosszú élettartamú .325" vágószerkezet, RS fűrészlánc a kiváló vágásteljesítmény érdekében.
  • Erős és kompakt motorfűrész akár 20%-kal kisebb üzemanyag-fogyasztással és akár 70%-kal kisebb füstgázkibocsátással a hagyományos, 2-MIX technológia nélküli STIHL kétütemű motorokhoz képest.
  • Ideálisan használható kertápoláshoz.
  • Optimális vezérelhetőség és egyszerű kezelés.
  • Vezetőlemez hossz: 40 cm (A motorfűrész típusától függően a tényleges vágáshossz a megadott értéknél kisebb lehet.)
 
Technikai adatok:
Vezetőlemez-hosszúság: 40 cm
Lökettérfogat: 45,6 cm3
Teljesítmény: 2,2 kW / 3 LE
Súly (üzemanyag, vezetőlemez és fűrészlánc nélkül): 4,8 kg
Teljesítménysúly: 2,2 kg/kW
Hangnyomásszint 2): 103 dB(A)
Zajteljesítményszint 2): 114 dB(A)
Rezgésgyorsulás, jobb oldal 3): 3,9 m/s2
Rezgésgyorsulás, bal oldal 3): 3,9 m/s2
STIHL motor: 2-MIX
Fűrészlánc osztása: .325"
STIHL Oilomatic fűrészlánc típus: RS
 
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s2
 
 
Felszereltség:
  • Légszűrőrendszer előleválasztással: a beszívott levegőt egy lendkerék hozza mozgásba. A centrifugális erő révén a nagyobb és nehezebb szennyező részecskék kifelé, továbbá az emelkedő rámpán keresztül felfelé perdülnek. Így az előleválasztó csatornának köszönhetően már rendkívüli mértékben megtisztított levegő jut a légszűrőbe.
  • Antivibrációs rendszer: a motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémékhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette a kiváló antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.
  • Egykaros kezelés: a gép funkcióinak - mint hideg- és melegindítás, üzemelés és leállítás - irányítása egyetlen kar segítségével történik. Ez a kezelést különösen komfortossá és biztossá teszi, mivel így a kéz mindig a fogantyún maradhat.
  • Ematic lánckenőrendszer: a STIHL Ematic rendszer az Ematic vezetőlemezből, az Oilomatic fűrészláncból és egy szabályozható adagolású, illetve csökkentett anyagtovábbítású olajszivattyúból áll. A láncolaj célzottan és veszteség nélkül oda kerül, ahol szükség van rá. A lánckenő olaj felhasználása akár 50%-kal is csökkenthető.
  • Karburátor előmelegítés: a STIHL karburátor-előfűtéssel felszerelt fűrészeivel hideg időben sem lehet probléma: téli beállítás esetén előmelegített levegő áramlik a karburátor köré. Ez megakadályozza a karburátor befagyását. A nyári és a téli üzemmód egyetlen egyszerű mozdulattal állítható át.
  • Kompenzátor: a STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő növekvő elpiszkolódásánál is a motorteljesítmény, a füstgázminőség és az üzemanyag-felhasználás hosszú időn keresztül közel azonos marad. A szűrőt csak akkor kell tisztítani, amikor a teljesítmény érezhetően visszaesik. Ezáltal lehetővé válik a karbantartás nélküli, hosszabb használat is.
  • Oldalsó láncfeszítés: a fűrész láncfeszítése oldalirányban, a lánckerék-fedélen keresztül történik. Ez kizárja az éles fűrészlánccal való érintkezést.
  • Szerszám nélkül nyitható tankzárak: szabadalmaztatott speciális zár üzemanyag- és olajtartályokhoz. Az ezzel ellátott motoros berendezések tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak.
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
HiKoki termékek
Felhasználó

Regisztráció

Makita termékek
Kézvédelem
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Milwaukee termékek
Valuta
Stihl termékek
www.epitesi-enaplo.hu
Einhell termékek
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
simonkisgep.hu
Termékajánló